Logistiek Breda

oostvogels-trannsp

Wanneer je op zoek bent naar logistiek Breda, dan kun je het beste voor transportbedrijf Oostvogels kiezen. Zij bieden momenteel transport en distributie voor bedrijven aan door heel Nederland en Belgiƫ.

Oostvogels is meer dan 80 jaar al een begrip in de omgeving van Breda. Ze staan bekend als een zeer informele organisatie die service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken hoog in het vaandel heeft staan.

Daarom kies je voor Oostvogels

Het zijn de ervaren en gemotiveerde medewerkers van Oostvogels die de meest moderne technieken gebruiken tijdens het werken. De combinatie van ervaring en flexibiliteit wat voor de beste dienstverlening zorgt.

Met de afdelingen Logistics, Transporten, Distributie in Nederland en Logistics BVBA in Belgiƫ. Zo hebben wij het traject van producent tot consument volledig in eigen hand. Oostvogels kan hierdoor altijd snel en flexibel handelen. Het is mogelijk om rechtstreeks in uw voorraadbestaand inloggen zodat u flexibel en accuraat beslissingen kunt nemen. Alle zendingen zijn via GPS real time te volgen in heel Europa.