Touring wegenhulp verzekering

touring-wegenhulp-verzekering

Zou je vandaag nog een Touring wegenhulp verzekering willen afsluiten? Dan moet je weten dat Belgiƫ een aantal organisaties kent die pechbijstand verlenen. De meeste bekende organisatie is Touring en in dit artikel ga ik het over deze aanbieder hebben.

Touring wegenhulp is de pechbijstand organisatie van Touring Assistance en de Touring wegenhulp verzekering die ze aanbieden is toch wel met afstand de meest bekende en grootste pechbijstand verzekering organisatie in Belgiƫ. Momenteel bestaat het netwerk van deze organisatie uit honderden wegenwachters.

De organisatie heeft inmiddels meer dan 500.000 leden die jaarlijks van hun dienstverlening profiteren en in geval van panne ook weer snel hun weg kunnen hervatten.

Wat kan ik van een Touring wegenhulp verzekering verwachten?

De Touring wegenhulp verzekering heeft een basisformule en die ook een dekking biedt voor de meest voorkomende oorzaken van panne en mankementen. Daarnaast heb je bij Touring ook de mogelijkheid van verschillende extra dekkingen in de uitbreidingspakketten die je kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften.

Een van die uitbreidingspakketten is een dekking die je in Europa kunt krijgen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Daarnaast heb je binnen 40 minuten na je oproep naar het alarmnummer van Touring een wegenwachter ter plaatse. Ze garanderen daarnaast dat je in 90 proces van alle gevallen van pannen met je voertuig weer binnen uur weer op de weg bent. Zeker een aanrader dus!